SARI SMOKİNLİ PALYAÇO(KNİTTİNG TOY CLOWN)

   made in örgüçantam
Yine tamamıyle kendi tasarımım olan 2. palyaçom sizlerle
mor bluzu, sarı smokin ceketi,  fuşya pembe şapkası, turuncu pantolonu ve mavi kemeriyle  çok renkli bir  palyaço oldu:)

oldukça da havalı

 yanlış anlamayın sadece pantolonunu gösteriyor:)))))))))))
 tekeş çorapları ve bağcıkları

 çeketinin alt kısmında tunus işi tekniği kullandım :geliş gidiş  bölümlerde sık iğne kabarık duruyor  böyle daha güzel oldu. şapkasının renginden kemer ve renkli düğmeler (örgü)

 iki arkadaş birlikte pozlar verdi. sohbet  oldukça koyu:)

  samimiyet süper

 hemde  hat safhada, canciğerler.

biraz yoruldular ve dinleniyorlar:)
___________________
On gün sonra yeğenlerim burada inş beğenirler  kucaklarına aldıklarında da resimler paylaşırım.
Palyaçoları örerken inanılmaz keyif aldım  doğaçlama  çalışmak  çok güzel oluyor  , ayrıca BURADA  pörtlek gözlü kokoş ESMER bebeğim
BURADA   folklorcu kızım
BURADA  Bir önceki palyaçom    buda  kendime ait 4. çalışmam.
boyu :50cm.
  Banada örermisin diyen olursa  mail adresim yukarıda.
Örneği olanları yaparkende  kendi yorumumu katmaktan hoşlanıyorum.
Hem tasarım ,hem örneği olanlardan  çalışmak her iki şekilde de çok zevkli  .

Şimdi elimde daha önceki çalışmalarımdan birinin küçüğünü  hazırlıyorum ilk fırsatta paylaşırım.
___________________

                                    ONLARI UNUTMAYALIM LÜTFEN

Yorumlar

  1. oyyyh yerim ben bunları ama..ablacım çok şekerler ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Buda çok güzel olmuş canım.Eline emeğine sağlık.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. PERMAREN, semacım teşekkürler .

    GÖNÜLÇELEN'im teşekkürler canım.

    şule cim teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Canım burdan uzanıp alıverecem :))harika olmuş bayıldım.Ellerine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. İnan bu kadar şirin palyaçolar görmedim. Ne kadar güzeller:)) Ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  7. canım benim bunlar ne güzel şeyler,suratlardaki ifadelere bayıldım,haticem ellerine sağlık çok beceriklisin

    YanıtlaSil
  8. GUZEL
    COK GUZEL
    FRUMOS

    MARI

    YanıtlaSil
  9. hamarat abla:)) canımsın.

    Nedretcim çok teşekkürler canım.

    aksungur46,serpilcim çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. ya bayıldım.inan ellerine sağlık.
    harikasın....

    YanıtlaSil
  11. Maria ,hoşgeldin,çok teşekkürler.

    Halimecim,canımmm sende öyle:)

    YanıtlaSil
  12. çok güzeller eınlıze saglık

    YanıtlaSil
  13. gülseyhan çok teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  14. bayıldım tek kelimeyle harika hele smokine çokk güzeller ellerine sağlık cnm bir ara benimde niyetim var kalan iplerden cocuklara örmeye ama benim canavarlar oyuncakla oynamıyorlar ki yaa

    YanıtlaSil
  15. Harikasın canım yaa.. Bayıldım, her detayı ince ince düşünmüşsün ellerine sağlık.. Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  16. Hatice sen bu örgü oyuncak işinin piri oldun valla. Ne güzel bir çalışma olmuş yine. Bayıldım, dönüp bir daha baktım:))

    YanıtlaSil
  17. çook güzelleeer:) ellerine sağlık
    sarılının smokinini mavilinin yamalarını sevdim;)

    YanıtlaSil
  18. Necmiyecim teşekkürler belki ilginç gelir özellikle çok renkli şeyler daha bir dikkatlerini çekiyor.

    Selmacım çok teşekkürler detaylı çalışmak hoşuma gidiyor:))

    ada deniz ,canım içimde bir cevher mi varmış ne:))))))))
    canım ya sık iğne örmeyi göze alıp uğraşmayı seven herkes yapabilir. küçümsediğimi sanma gerçekten çok oyalayıcı sadece sevmek gerekiyor. öpüyorum

    biyaşımadaha girdim :))çok teşekkürlerrrrr

    YanıtlaSil
  19. Allah'ım sana güç kuvvet versin herkese örnek kadın seviyorum seni be!

    YanıtlaSil
  20. Edammm cansın can öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  21. Çok güzel olmuş canım ,ellerine sağlık.Ben kızlarımdan birine çilek kız ördüm diğeride palyaço istiyorum diye tutturuyor elim mahkum yapacağım bu sıcaklarda hiç gözüm almasada...

    YanıtlaSil
  22. Özicim doğru söylüyorsun elin mahkum yapacaksın:))) teşekkürler

    YanıtlaSil
  23. ♥ •˚。
    °° 。♥。

    FELIZ DIA DOS AMIGOS!!!

    ♥ •˚。
    °° 。♥。

    YanıtlaSil
  24. oi Magia,Obrigado meu amigo:)

    YanıtlaSil
  25. Adaşım yeni palyaçoda diğeri gibi çok tatlı ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  26. süper ötesi, yazılarınızı okumayı çok seviyorum. Ellerinize sağlık. Hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  27. allahım ya smokinini sevsinler senin haika olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  28. Muhteşemmm ellerin dert görmesin ablam :) bayıldımm yan yana ne de güzel duruyorlar :)

    YanıtlaSil
  29. nefissssssssss olmus nefiss cok guldum gorunce yuzlerınde cok sırın bı ıfade var koca popoluya bayıldım

    YanıtlaSil
  30. Ben tatildeyken kimler de dünyaya gelmiş :)) İki palyaço da birbirinden havalı olmuş.Ellerine sağlık ablam ,özellikle birilerini sevindirmek için yapmış olman çok güzel.Oyuncak işini çok sevdin sen :)Bu güzel amaç yüzünden olsa gerek,Allah da seni sevindirsin daima inş. sevgiler canımcım!

    YanıtlaSil
  31. MARİFETANE canım sağol:)

    Sena ceyiz canım çok teşekkürler mutlu oldum öpüyorum.

    ssdesignbutik,:))teşekkürler tatlım

    yeşim:)) bende komil buluyorum o resimleri

    edaca canım çok teşekkürler:)

    Taze Kahve'm canım benim satıyormusun diye soruyorlar yaptıklarım yeğenlerime Rabbim nasip eder ileride torunlarım için diyorum ancak içlerinden beğenerek isteyen olursa elbette yapıyorum diyorum bende. gerçekten çok sevdim yapmam gereken pek çok şeyin önüne geçti:))

    YanıtlaSil
  32. Beautiful!!!!!
    Kisses,
    jud-artes.

    YanıtlaSil
  33. Muhteşem olmuşlar ellerine sağlık canım ...
    Renkleri bir harika eminim yeğenlerin bayılacaktır .....Pantolonu yamalı olana bayıldım :)))

    YanıtlaSil
  34. Yıldızcım:)) çok teşekkürler. az kaldı gelecekler.

    YanıtlaSil
  35. Resmi blogunda paylasip da destek olabilirsin projeye, bu arada tekrar tesekkurler ve Bademe sevgiler! :)

    YanıtlaSil
  36. Modafofik,Tunacım hemen paylaşırım BADEM den sana sevgiler:)))

    YanıtlaSil
  37. harika olmuş gerçektende..ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  38. 3prenses ,çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  39. Süper görünüyorlar,çok beğendimm..

    YanıtlaSil
  40. Butikpartim hoşgeldin canım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  41. Canım çok şirin olmuşlar valla bayıldım ellerine sağlık..öptüm..

    YanıtlaSil
  42. begoş,leylacım canımsın öpüyorum