MUTLU BİR PALYAÇO AMİGURUMİ KNITTING TOY CLOWN

made in örgüçantam:))

her şeyiyle kendi tasarımımdır
bakalım beğenecekmisiniz.  yeğenlerim için hazırladığım  iki palyaçodan ilki sizlerle  . Öncelikle yamalı pantolonlu ile tanışmanızı istedim.
NOT: Boyu 50cm  /popo genişliği 55  (çok uyumlu değilmi:))

Yorumlar

  1. hamarat abla

    Ayyy çok şekerrrr yamalı pantolunuda pek yakışmış.Canım harikasın ya bayıldım ellerine emeklerine sağlık.

    ÖRGÜÇANTAM

    hamarat abla:)) çok teşekkürler

    EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

    çook şeker.. elelrinize sağlık.. tasarımda kullandığınız ip ve renkler de harika..

    örgüçantam dedi ki...

    eminecim teşekkürler canım çok renkli çalışmaları seviyorum:)

    --------------

    YanıtlaSil
  2. UFAK BİR DÜZENLEME YAPMIŞTIM GELEN YORUM SİLİNMESİN DİYE KOPYALADIĞIM İÇİN HEPSİ BİR ARADA BU ŞEKİLDE YAYINLANDI:))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş bayıldım harika bun yamalı pantolunu hele bayıldım

    YanıtlaSil
  4. Çok şirin olmuş,ellerinize sağlık,gerçekten çok emek isteyen bir uğraş..sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Beğenmek mi bayıldım hele o koca totosuna bittim.Şu an elimde çok renk ipim mevcut değil ilerleyen zamanlarda artan iplerden mutlaka yapıcam ellerine kollarıına sağlık çok ama çok sevimli.

    YanıtlaSil
  6. Ben basbayağı kucaklarım bunu da yatarım beraber. Annem ne tatlı bu böyle yaa..Çocuk olasım geldi valla. Ben ki bu yaşta para verip kendine bebek alan bir koca bebeğim:))) Ellerine sağlık Haticecim, döktürmüşsün yine..

    YanıtlaSil
  7. çok güzel eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Necmiyecim teşekkürler minik ayrıntılar oluşturmak hoşuma gidiyor:)

    yelpazesu haklısın canım sevgiyle biraz da sabırla uğraşmak gerekiyor ama çoookkk zevkli:))

    sevtap cım totoyu özellikle böyle çalıştım çizgi filimlerden aklımda kalan bir görüntü:))çok teşekkürler.

    Serapcım aynen bende öyle çok sevdiğim fıstıklarım için yaptım ama ben bile kucağıma alıp seviyorum:)))teşekkürler

    hayatın içinden ,sağol canım:)

    YanıtlaSil
  9. Poposuna bayıldım. Çok şeker olmuş bu tasarım:)) Kapanın elinde kalır, diyim ben sana:))

    YanıtlaSil
  10. Pantalon detayına bayıldım, çoook şirin bir palyaço olmuş. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  11. Nedretcim teşekkürler canım:))
    isteyen olursa seve seve yaparım bu sahipli:))

    dshandmade,teşekkürler canım sevgiler

    YanıtlaSil
  12. beğenmek ne demek bayıldık:)) yakınd buna benzicem:))) bana beni hatırlattı:)))

    YanıtlaSil
  13. anam anam ne cici bu böyle popişini yerim ben bunun :)
    çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  14. çok şeker olmuş ellerine sağlık,sevgiler....

    YanıtlaSil
  15. Yaseminkale:))) teşekkürler ama kendine haksızlık etme Banunun atölyesinde resimlerini gördüm .öpüyorum

    ssdesignbutik:)) çok teşekkürler

    nilgünün dünyası canım çok teşekkürler:)

    tülincim sağol canım

    YanıtlaSil
  16. Seni ben yerim ya
    bi gün olsun kuzusunu ihmal etmez bi yandan da üretir çalışkan kadın emeklerine helal öperim can ablamı

    YanıtlaSil
  17. Eda'm canımsın:)) öpüyorum kocaman.

    YanıtlaSil
  18. Muhteşemsin Hatice. Nasıl bir şirinlik bu böyle. Bu sıralar örgüden kaçıyorum ama böyle bir şey denesemmi ki. Benim sıpalar bayılır kesin....

    YanıtlaSil
  19. Muhteşemm olmuş ablacığım ellerin dert görmesin bayıldımm :) Yeğenlerin bayılacak bu palyaçoya :)

    YanıtlaSil
  20. Amanda aman pek güzel olmuşlar bende isterim elimdekileri bitireyimde ellerine sağlık marifetli arkadaşım.

    YanıtlaSil
  21. bütün detayları düşünülmüş çok çokgüzel şirin ve komik ..artık usta amigrumici oldun ben hjç örmedim ama böyle güzellikler görünce heveslenjyorum...harika bir şey.

    YanıtlaSil
  22. ada deniz:)) çok teşekkürler . dene tabii önce açıklaması olan ufak şeylerden deneyince sonra hayal dünyanıda katarak istediğini yapabilirsin biraz sabır:))
    yardımcı olmam gerekirse yazman yeterli

    yeşimcim teşekkürler bende tpkilerini merak ediyorum:)

    begoş,leyla'cım ilkini gayet güzel yaptın bundan sonrasıda gelir :)) teşekkürler canım

    *kelebekana* canımsın yaa çok teşekkürler içimdeki çocuk güzel tiyolar veriyor:)))

    YanıtlaSil
  23. Bu şimdiye kadar yaptıkların içinde en neşeli olanı. İçimdeki çocuğa göz kırptı :) Ellerine sağlık Hatice'm !

    YanıtlaSil
  24. colette ,Nilgüncüm teşekkürler. bende içimdeki çocuğun yönlendirmesine güvenerek yaptım:))))

    YanıtlaSil
  25. canım ya yine en sona kaldım misafirlerim vardı 2 ğündür hiç kimseye bakamadım.

    payacomuza ğelince,inan söylenecek tek kelime var.HARİKASIIINNNNN. BAYILDIM.

    YanıtlaSil
  26. Çok sevimli bir palyaço, ellerine emeklerine sağlık ama büyük poplu bir palyaço olmuş :D Sevgiler...

    YanıtlaSil
  27. örgü oyuncaklar ararken rastladım bloğunuza.. beni bu sevimli palyoça karşıladı.. çok ama çok güzel.. bayıldım.. ben de kızıma yapmak istiyorum böyle şeyler.. ama nasıl yapıldığına dair hiç bi fikrim yok.. umarım bulabilirim...

    YanıtlaSil
  28. halimecim canımsın öçok teşekkürler.

    sibelcim teşekkürler evet büyük popo oldu:)) aslında pantolonu bol onun:)))))

    Sevgi, hoşgeldiniz ,herzaman buyrun. doğaçlama ilerleyince yapımı yok ancak daha sonraları yaeniden yaparsam oluşturabilirim

    YanıtlaSil
  29. Canım harika olmuş bayıldım, çok şirin :) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  30. Ege,canım çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  31. ellerine sağlık haticem çkkkkk şeker olmuş bayıldım aklına fikrine sağlık canımcım.

    YanıtlaSil
  32. bayıldımm bayıldım

    YanıtlaSil
  33. yurdagün canımsın sağol:)

    edaca hoşgeldin canım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  34. Canımya bayıldım ben bu palyançoya! Şuana kadar görüğüm en güzel örgü oyuncak!!

    Bu ara ben bugünki yazımda şehitlerimize değinmedim korkarım kendimi tutamayıp başka şeylerde yazacam dye.. Allah rahmet eylesin..

    YanıtlaSil
  35. Hülyacım çok teşekkürler.

    duygularımız hep aynı canım:((((

    YanıtlaSil
  36. Cumanız ve BERAAT KANDİLİNİZ mübarek olsun. ALLAH'ım dualarımızı tövbelerimizi kabul etsin, günahlarımızı affetsin, rahmet ve bereketini esirgemesin, cehennem ateşini göstermesin, cennetinden mahrum etmesin inşaALLAH ...

    YanıtlaSil
  37. Necmiyecim ,amin inş. canım.

    YanıtlaSil
  38. Canım benim şehitlerimiz hepimizin yüreğini yaktı rabbim geride kalanlarına sabırlar versin.Bu güzel gecede dualrımız tümmehmetöiklerimiz için Allah onlara uzanan elleri kökünden kırsın inşaAllah..Canım berat kendilin mübarek olsun hayırlı geceler diliyorum..

    YanıtlaSil
  39. MARİFETANE:(( amin canım. sevgiler

    YanıtlaSil
  40. çok çok çok süper olmuş.bayıldım.bıcır bıcır.. :)

    YanıtlaSil
  41. uğurböceği canım çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  42. Bunuda ben yaptım dersen zemin kattan atacağım kendimi:))Şaka bir yana süper olmuş...Lütfen yapmaya devam et.Çok başarılısın.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  43. Abla buda diğerlei gibi çok güzel, sevimli ve cıvıl cıvıl olmuş. Elelrin dert görmesin

    YanıtlaSil
  44. GÖNÜLÇELEN im:)))) çok teşekkürler. 2.sinide yayınlayacağım :)

    YETENEK-SİZİN,nadirecim canımsın teşekkürler

    YanıtlaSil
  45. Çok güzel olmuş palyaçoo :)) BA-YIL-DIM !
    bloguma beklerim :)
    www.lovesfromfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  46. Loves From Fashion, çok teşekkürler canım. uğradım bloguna
    siz gençlerin böyle güzel çalışmalar içinde olmanız harika tebrikler.

    YanıtlaSil
  47. Очень веселый и добрый у вас клоун.

    YanıtlaSil
  48. привет Oli,
    спасибо.

    YanıtlaSil
  49. çok güzel olmuuuş bayıldım

    YanıtlaSil
  50. bayıldım çok şirin ellerinize sağlık