ÖRGÜ BADEM ANTALYADA:))))))))))))

Sevgili Gülşenin kızı  Nisa  benim BADEM in hastası  ,örgü oyuncak  Badem lerden biri onundu ,oyuncağı Antalya ya götürürken böyle  fotoğraflar çekeceğim hiç aklıma gelmemişti:)))
Nisa  birlikte gittiğimiz her yere  örgü Badem inide götürdü kimselere ellettirmedi yalnızca onunmuş:))
Gece bir kokoreç faslı yapalım dedik   ,Badem de geldi gelmekle kalmadı   ayrı bir sandalyeye oturtuldu özel servis açıldı:))))))))) burda yemeğini bekliyor:)

İşte fıstığım NİSA ve BADEM   (bu arada geceleride onunla uyudu halada öyleymiş )

Şalgam  ve kaşarlı pide :))

Birlikte yiyorlarmış:)))

   ANTALYA dönüşünde otobüsten çektiğim  pamuk pamuk bulutlar.

 Ve benim gezi yazım böylece sona erdi  umarım sıkılmamışsınızdır.  büyük bir süpriz değil belki ama sevgili Nisa'nın   örgü Bademle  pozlarını paylaşmadan  geçmek istemedim.:)))
hepinize mutlu pazarlar
_________________

Arkadaşlar ben geldiğimden beri sorunsuz bir şekilde bloguma girip çogunuzu gezebiliyorum ama cuma günü gittiğim arkadaşıma  sevgili ZARİFÇE  Nedretciğimin harika emeklerinin sohbeti geçti göstermek istedim   ama maalesef:( onun da, benimde  pek çok blogda  o malum yazı çıkıyor bembeyaz bir sayfa açılıyor yada böyle bir blog yok yazısı:((  aynı şey Antalyada da  sevdiğim bir ablama el emeklerimi göstermek istemiştim aynı durumla karşılaşmıştım .

kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz gibi bir durum var ortada sanırım. Ve ben seçimlerden önce düzelteceklerini sanmıyorum

Yorumlar

  1. bi çocuğu sevindirmekten daha güzel ne varki dünyada. kedicik çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. ayy ben bu nisa kız ve badem ilişkisine bayıldım... çok mutlu oluyorum çocukları örgü oyuncakla görünce...

    YanıtlaSil
  3. badem pozları süper olmuş:))

    Düzelmedi daha bloglar malesef. Telekoma giden yazıda blogspot yerine blogsport yazılmış. Beklemedeyiz. Hatadan ziyade kasıt kokuyor bu durum bence...

    YanıtlaSil
  4. seni yerim ben yaaaa hem badem hemde bu cadı öok tatlılar :)))

    YanıtlaSil
  5. Badem yuvasını bulmuş desene Haticeciğim :)Çocuklar ne kadar tatlı ne kadar naif oluyorlar değil mi?

    YanıtlaSil
  6. Amanın bu kadarmı benzetilir.Eline emeğine sağlık arkadaşım.Süper olmuş.Küçük kızımızda çok tatlı nmaşallah.Oynasınlar Badaemle beraber.:))
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. badem çok şeker nisanın da mutluluğu gözlerinden okunuyor çok sevmiş fotoğraf harika sevgiler

    YanıtlaSil
  8. vay bizim badem,antalyalara kadar gitti demek:)bu ne şirinlik böyle,ikiside birbirinden şirin.sevgiler

    YanıtlaSil
  9. morinek, tubacan teşekkürler canım gerçekten öyle.

    yaseminkale :)) canımsın . sağol

    ada deniz teşekkürler canım. bencede işin bahanesi o R harfi

    evinneşesiamigurumi, süper ikili oldular.

    Colett,Nilgüncüm aynen öyle canım.

    GÖNÜLÇELEN canım çok teşekkürler öpüyorum.

    Gönülcüm görülmeye değerdi beraberlikleri:))

    hazalca, gerçeği dışarı çıkmaya korkar ama örgü olan Antalyaya kalıcı gitti:)) teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  10. işte çocukların en mutlu anları..onları sevindirmek çok güzel..seninde ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  11. Şehnaz çok doğru canım. teşekkürler

    YanıtlaSil
  12. ayyy bayıldım inanki canım ya. tam yatacaktım şöyle bir bloglara bakayım dedim, biliyorsum hiç izin kullanamıyorum çok yorğun eve ğeliyorum ama yinede şöyle bir dolaşmadan kesinlikle yatmıyorum, ıyıkıde bu akşamda öyle yaptım sürprizinide merakda ediyordum...Nisayıda öpüyorum.sanada teşekkürler bu ğüzellikleri bizimle paylaştığın için.iyi ğeceler canım kocaman öpüldünüz:))))))))

    YanıtlaSil
  13. HAlimecim canım benim yaa kıyamam ,sana iyi dinlenmeler. bizlerde seni öpüyoruz.

    YanıtlaSil
  14. çocukların mutluluğunu görmek herşeye değer değilmi sevgili arkadaşım bende bazen sıkılıyorum istediklerini yaparken ama o an ki mutluluklarını görünce çok duygulanıyorum eminim sende çok duygulanıyorsundur alt tarafı bir oyuncak değil onlar için ellerine sağlık,sevgiler...

    ayrıca blogların bende seçimleri bulacağını tahmin ediyorum dediğin gibi kendimiz çalıp kendimiz oyunuyoz şu durumda:(

    YanıtlaSil
  15. ilk fotoğrafa bayıldım bayıldım :) ne cici olmuş öyle
    Nisada ne kadar tatlı tini mini kız çocuğu maşallah !!

    YanıtlaSil
  16. Badem pek ağır başlı duruyor canıım...:))
    Vay, demek benim blogum açılmadı ha? Arkadaşının bilgisayarının DNS ayarı tutmamıştır. Ayıca teşekkür ederim, beni beğendiğin için. Ben de seni seviyorum:))

    YanıtlaSil
  17. waterlily teşekkürler canım çocuklar hayatın anlamı melekleri herzaman:)

    Nedretcim dediğin gibide olabilir tekrar gittiğimde bir söyliyeyim bir daha bakarız. canımsın sevgiler

    ssdesignbutik , teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  18. Çok güzel bir post bu resmen tema yapmış yavrum nasıl da sevindirmişsin canım ablam! Öpüyorum en cicisinden!

    YanıtlaSil
  19. Badem ve Nisa çok mutlu görünüyorlar.İkiside sevimli sevimli poz vermiş..

    YanıtlaSil
  20. Eda'm teşekkürler bende öpüyorum.

    Nadirecim sağol canım dün annesi facebook sayfama yazmış ablacım hiç ayırmıyor yanından birlikte uyuyorlar hala diye:))

    YanıtlaSil
  21. :)) Badem'e de, fotoğraflara da bayıldım:))