ÖRGÜ OYUNCAK- AMİGURUMİ KIZIMA BAKARMISINIZZZZ.

Merhabaaaa ben ESMER , kokoş bir kızım  süslendim, taktım ,takıştırdım  teyzelerim beni bir görsün dedim 

tam süslenirken  yakalandım:)) şöyle yavaş doğrulayım da beni daha rahat görün

Tekrar merhaba,  adım ESMER, 45- cm boyundayım ,kırmızıya aşığım:))) Biraz irice gözlüyüm (Mavi gözlerim yaseminkale teyzeden) az pörtlek cinsinden  :))) annenim tam tersine  kokoş bir kızım işte.
Eteğimi ,gül düğmeli bluzumu , çoraplarım,  babetlerim,hepsi modacım  , örgüçantam'ın el emeği  ,hiç bir masraftan kaçınmadı sağolsun  ,incilerim annemin atölyesinden, nazar boncuklu fiyonk kurdelam   olmazsa olmazım.Kuaföre gidemedim  dağıttım saçlarımı geldim.
Epeydir sizlerle tanışmayı bekliyorum nihayet sıram geldi.   bu aralar   bir sıkıntılar varmış bende sizlere moral depolayayım istedim, süslendim geldim kim takar haksız yasakları  .
Bluzum ve eteğimi yakından görmek istermisiniz.  bluzumun sırt kısmı çapraz askılı 

Eteğimin uçları,çorabım, babetlerim, kırmızı yeşille tam kokoş olduğumu düşünüyorum ne dersiniz.

Ayyy, amanın çok yoruldum oturayım biraz .
Bakmak isterseniz  bizim memleketten arkadaşlarda var BURADA;BURADA;BURADA
 Umarım sizlerde hoş bir tebessüm yaratmışımdır . 

ÖRGÜÇANTAM DÜKKAN'DA

Yorumlar

  1. çook mutluyum sana yorum yazabiliyorum sonunda:)) şirin kızın içimi açtı gerçekten kokoş şey seni:))

    YanıtlaSil
  2. ablacım çok kokoş olmuş buuu,ama baya detay çalışmışsın,tebrikler...

    YanıtlaSil
  3. kedicibaşı ,canım bende görebildiğim her blogcan için mutlu oluyorum teşekkürler

    nevali, canım benim çok teşekkürler öpüyorum

    YanıtlaSil
  4. Uğrayabilen tüm blogcanlarımın cumaları mübarek olsun sağlık ve güzellikler sizinle olsun
    hepinizi çok seviyorum

    YanıtlaSil
  5. ne kadar güzel bi post olmuş hehe çok sevdim..bebeğide :)

    YanıtlaSil
  6. çok emekli bi çalışma gayet güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  7. siyah süt, :))) teşekkürler canım

    morinek , çok sağol canım

    YanıtlaSil
  8. Ayyy yerim ben senin o kokoş kızını :))
    Canım sen bu işte kısa zamanda uzman oldun valla
    ben de denedim ama maalesef beceremedim sadece kafasını yaptım artık anahtarlık gibi falan kullanacağız ucube gibi bi şey oldu zaten :))
    Ellerine sağlık canım
    kokoş kızına selamlar ..
    Badem kızkanıyordur şimdi bunu :))
    Hayırlı cumalar dilerim.......

    YanıtlaSil
  9. Çok şeker bir post. Sevsinler kokoşu.Tuvalet aynası da çok güzel. Tam ona göre:)) Sen bunun göğsüne bir de güzellik kraliçesi bantı tak annesi:))Hak etmiş:)

    YanıtlaSil
  10. Aman da pek tatlı dilli zaten kokoşlar başka türlü nasıl çekilir hep dilleri tatlı olur :)) Ablacık hiç bi detay es geçilmemiş çorap etek uyumuna kadar.Maşallah ellerine sağlık :) Biz çok sevdik bu Esmeri ara sıra gelsin muhabbet edelim bak dertten de anlıyo valla :)) Öpüldün ablacıkk !

    YanıtlaSil
  11. Bakarak örnek mi alsam acaba. Deniz de benim kokoş olmamı istiyor ya....Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  12. Aynada da poz vermiş yesinler
    son satırını da seni de yerim ama ben melek kalpli sultan!

    YanıtlaSil
  13. Süper süper süper.O babaetleri nasıl yaptın öyle.Çok beğendim.Kokoşmu kokoş.Ellerin dert görmesin.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  14. yıldızcım :)) çok teşekkürler aslında minik püfler var dikkat edilecek gerisi doğaçlama geliyor:))

    nedret çok teşekkürler canım o bandı hakettiğini düşünmen çok hoş sağol canım benim.

    Taze Kahve'm canımsın teşekkürler. eğer birileri benim olsun almak istiyorum demezse kızım olarak kalacak:)) bende öpüyorum

    ada deniz :)))))))) ayyy çok güldürdün beni yaaa yiyeceğim o oğluşunu zaten:))

    Eda'm ablasının güzeli öpüyorum tatlım.

    ŞANSLI'm normal patik yapar şekilde örüp ayağına giydirdim ve sabitledim canım . teşekkürler

    YanıtlaSil
  15. bu ne şirin şey ne kadar çok emek var canım ellerine sağlık süper olmuş

    YanıtlaSil
  16. ayyyyyy yerim ben bunu yaaa! ne tatli ya. cok sevdim gozlerini, elbisesini, aynanin karsisina gecip oturusunu :))

    YanıtlaSil
  17. ESMER çoooookkkk tatlı olmuş,yine gülümsettin beni.
    tuvalet aynasına,etegine,yelegine bayııllldımmm canım,tam kokoş olmuş bu esmer hanım:)))) ellerine saglık

    sevgiler....

    YanıtlaSil
  18. :)) hakkatten kokoşmuş ama tatlı kokoş ellerine sağlık canımmm çok güzel olmuşş

    YanıtlaSil
  19. kokoş ama çok şeker yesinler pozunu çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  20. Serpilcim teşekkürler canım,

    All So Cute,teşekkürler canım bir hoşluk olsun istedim:))

    halime canım benimçok teşekkürler ayrıntılı çalışmayı seviyorum:)

    Zelişcim çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  21. Yerim ben senin kızını....nasıl güzel olmuş ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  22. tülincim :))) teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  23. gönülcüm teşekkürler ben yorumları cevaplarken sen de yazmışın arada kaldı öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  24. Merhaba,nasıl da güzel olmuş bu süslü kız,ellerine sağlık,notunu aldım canım daha da sıkıldı,mısıra karsı durmaya calısırken pudınglerde de mısır tozu oldugunu duydugumda da uzulnustum,çocuklarım cok sevıyor dıye,sımdı tavuklara mısır yedırıldıgını duydum ya tavuktan da vazgecmek zor olacak...:(( gelecekten korkuyorum

    YanıtlaSil
  25. Ayşegülüm teşekkürler canım.
    elimizden geldiği kadar dikkat edeceğiz ama her konuda dışa bağımlılık artıyor yerli malı bırakılmadı yapacak fazlada birşeyimiz yok gülüm. öpüyorum

    YanıtlaSil
  26. ayy yeni geziyorum daha blogları,yavaş yavaş açılıyor bende resimler,kokoş kızına bayıldım çok harika olmuş kıskanmadım desem yalan olur bende baldudağıma bir kokoş yapmak istiyorum seninki gib olrmu bilemem,ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  27. waterlily teşekkürler canım bende arada deniyorum şansımı açık buldukça giriyorum ama bir kaç kişi haricinde kimseyi dolaşamadım hep kapalıydı:(

    YanıtlaSil
  28. Ah Esmerim:)) Çok tatlısın, hatta hepiniz çok tatlısınız. Anneciğinin ellerine, sizin de canlarınıza sağlık vallahi, ne diyeyim:))

    YanıtlaSil
  29. lezzetli somunlar,çooookkk teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  30. Ay ay ayyy.Nasıl kokoş bir hatundur bu.Çok ta güzel gözlere bakar mısın iri iri.Maşallah maşallah;))

    YanıtlaSil
  31. Sihirli günce :)) çok telekkürler