MAVİ BOYUNLUK

Daha önce kırmızı boyunluğu palaşmıştım sizlerle burada    onu bitirdikten sonra  2.kırmızıyıda bitirip birde mavisini yaptım yine antibakteriyel iplerden.
 Canlarım hepinize merhabalar. çok şükür iyiyim  hastayım dedikten sonra   ertesigün iyice ağırlaşmadan DR. gittim ilaçlar,bitki çayları  bol limon çok daha iyiyim   şimdi.
hastayım diye boş durmadım  :)))  sırayla yayınlayacağım kimisi yeni kimisi tekrar eden örgüler(şallar).
 Bugün biraz dolaştım  çekilişler hediyeler   süper vallahi:))) sevgili yaseminkalenin duyurduğu etkinliğe bende katılıyorum  biraz önce yayınladım onuda. 
kocamannnnnn öpüyorummmm hepiniziii :)))) kucak dolusu sevgiler

Yorumlar

  1. çok güzel olmuş.ellerine sağlık arkadaşım.

    YanıtlaSil
  2. hep yapmak istediğim bir model ama sıra gelmedi bir türlü.eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  3. Canım benim,iyileşmene çok sevindim.Rabbim bir daha göstermesin inşallah.
    Kalplerimiz bir biliyorsun değilmi?
    Bu arada boyunluk harika,satışı varmı ablacım?
    Bilgi verirmisin bana,ellerine sağlık.

    Kocamannn öptüm tatlı yanaklarından:)

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. etkinliklere kel alaka kaldım ama boyunluğun güzel,emeğine sağlık canısım geçmişler olsun,ben yorgunluktan gözümü açıp ne bitki çayı nede başka bişey yapabildim,daha bu gün normal bakıyom hayata,ama yinede boğazımda bi yumru zehir var geçmiyo bi türlü.

    mutlu pazarlar diliyorum canısımmm

    YanıtlaSil
  5. ben de ne zamandır bakamadım hiç ne bloğuma nede blogdaşlarıma hasta olduğunu yeni öğrendim çok geçmiş olsun canım çok iyi etmişsin çok geç olmadan doktora giderek en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle bu arada boyunlukta harika işleyen eller boş duramazmış hiç

    YanıtlaSil
  6. ayyy mavide çok güzel olmuş, ellerine saglık canım benim.
    hic boş durmuyorsun maşallah kolay gelsiiinnn....
    hoşcakal kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
  7. 3prenses, teşekkürler canım

    hazalca ,bir araya sıkıştırıver canım benim:)

    Sevgilerimle, canım biliyorum tabiiki çok teşekkürler.
    evet yaptığım herşey için geçerli mail adresimde sağ üstte .pasajım var ama açamıyorum bir sürü şey öne sürdüler.öpüyorum.

    fisunum sanada çok geçmiş olsun birtanem. bana olan tavsiyelerine seninde uyman lazım:)) öpüyorum.

    sevimlihayat, teşekkürler canım. istemeden de olsa ara vermek durumunda kalıyoruz zaman zaman:))

    bekdikli canım benim sağol eee boş oturanı kimse sevmezmiş:)))))

    YanıtlaSil
  8. Canım çok geçmiş olsun daha iyi olmana sevindim ama bu kış bu tür hastalıklar çok olacağa benziyor...İlaçsız geçmiyor gidip gidip geri geliyor...Boyunluğu çok beğendim biliyorsun diğerini de çok beğenmiştim ellerine sağlık maşallah hasta halinle örmüşsün...
    headerımı arkadaşımdam rica etmiştim mail atmış,aslında birkaç tane göndermişti bende bunu beğendim senin verdiğin linke baktım evet aynısı ama sakıncası olurmu acab bende de kalsa? Aslında kendi resmilerimle header yapabilsem daha iyi oluırda beceremedim..Sevgiyle kal arkadaşım...

    YanıtlaSil
  9. iyileştiğine sevindim ..bol bol sıvı tüketmek çok yararlı ..üstelik kendini dinlememiş el işleride yapmışsın ...sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
  10. tülincim teşekkürler canım.
    arkadaşın fikrini bilemem ben tesadüf farkedince yazayım dedim dolaşırken benzer header a sahip bloglar görüyorum sonuçta hazır olanlardan kullanınca sorun değildir.

    *kelebek* sağol canım inş. tekrarlamaz :))

    YanıtlaSil
  11. çok geçmiş olsun ablacım... maviside bir başka güzel olmuş... o güzel ellerin, gözlerin, yüreğin dert görmesin...

    YanıtlaSil
  12. Buda çok güzel olmuş.Şimdi daha iyisindir umarım.Kendine iyi bak.Kocaman öptüm.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  13. yasemincim canım benim öpüyorum

    ŞANSLI teşekkür ederim tatlım iyilikler hepimiz için gerçekleşsin öpüyorum

    YanıtlaSil
  14. oy ne güzel çiçek gibi olmuş :)

    YanıtlaSil
  15. Baharcım çok teşekkürler canım