LİFLERİM NASIL OLMUŞ:)))

hepsi topluca birarada.
Liflerin  hepsi Ankaraya  gitti ablacığıma ve canım yeldama .

Canım arkadaşlarım gerçekten çok uzun bir ara oldu bloguma bakamayalı   malum koşuşturmalar  hepimizin başında bir süre oturmayınca baktım soğukluk girecek bugün bir başlayayım dedim.
Canlar, ablam maşallah gayet iyi yanında bir hafta kalp döndüm   fazla kalamadım büyük oğluş iş görüşmesine çağrıldı biz Ankarada iken (birlikte gitmiştik).   Rabbime şükür (ilk iş görüşmesiydi.)  artık gerçek işi oldu:)) çok sevindik kendisininde içine sindi. Dualarım  her kimin darlığı sıkıntısı varsa  inş.   rahata kavuşsun. tüm gençlerimize hayırlı kapılarda hayırlı insanlarla çalışmayı nasip etsin rabbim.
Evet bu arada bayağı birşeylerde ürettim  fırsat buldukçada yayınlayacağım. gelen gelemeyen tüm canlarıma sevgiler selamlar ve teşekkürler ediyorum

Yorumlar

  1. Canım ya özlettin kendini.Oğlunun işi hayırlı olsun inşallah.Liflerin harika olmuş.Eline emeğine sağlık.Renklerde cıvıl cıvıl.
    Daha fazla ara vermediğine sevindim.
    Hoşgeldin.

    YanıtlaSil
  2. iyi akşamlar lifler çok güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşım,
    ablacığının iyi olmasınada sevindim :)
    oğlunun işide hayırlı olsun darısı tüm işsizlere olsun inşallah,
    sevgiyle kal :)

    YanıtlaSil
  3. canım harika olmuşlar ellerine sağlık iyi pazarlar..

    YanıtlaSil
  4. lifler süper ama en güzeli gelmiş olman. oğluna iş hayatında başarılar diliyorum

    iyiki geldin abla bi yanımız boş kalmıştı

    YanıtlaSil
  5. çok güzeller ellerinize sağlık,çarkıfelek gibi olanı favorim:)

    YanıtlaSil
  6. hepside birbirinden güzel olmuş
    oğlunuzun iş bulmasına vede içine sinmesine çok sevindim bu zamanda kolay kolay olmuyor çünkü
    bloğa ara verince başlamak zor oluyor gerçektende artık yavaş yavaş yayınlarsın yaptıklarını

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuşlar nasıl olsun bu forumdaki hatice 35 senmişin ya,msn den bi yardımcı ol,resim yükleyemiyorum küçüçük hepside,seninkiler ne güzel koca koca
    kutsalceyiz@hotmail.com
    bolca selmlar

    YanıtlaSil
  8. lifler güzel olmuş ellerine sağlık iyi günlerde kullanılsın
    oğlunun işi de hayırlı olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. lifler çok güzel olmuş ellerine sağlık ablacım

    YanıtlaSil
  10. hoşgeldin canısı,ben halen gelemedim maalesef :)
    sanırım baya bi zamanda gelemeyeceğim,oğlun adına sevindim,umarım ablanda sağlığına kavuşmuştur,ve emeklerine sağlık,lifler forum etkinliği içinmi ?
    öptüm canım seni :)

    YanıtlaSil
  11. Öncelikle çok geçmişler olsun canım ...
    Hoşgeldin :))
    Liflerin renk renk pek bi güzel olmuş ellerine sağlık canım bu arada oğlunun işi hayırlı olsun başarılar dilerim....

    YanıtlaSil
  12. Canımın içi,gönültadım selamlar,biliyorum epeydir uğrayamadım ama bir yoğunluk içindeydim.Şaşırdım kaldım valla,nereye yetişeceğimi bilemedim.Üstüne birde bilgisayarım sorun çıkarınca apışıp kaldım.O;ğlumda odasındaki bilgisayarı kullanmama izin vermedi. Şimdi biraz rahatladım valla ama ne kadar devam eder bilmiyorum.Umarım sen,eşin ve oğluşların iyisinizdir.Bizde bir yaramazlık yok çok şükür iyiyiz.Kocaman öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  13. Olá minha linda,

    Os trabalhos estão lindos, adoro ver o seu gatinho nas fotos ele é uma fofura.Muita saúde e paz para você e sua família.Beijos brasileiríssimos.

    YanıtlaSil
  14. Canım selamlar,gecenin bu saatinde ancak fırsat bulabildim valla inanırmısın.bir kaç arkadaşıma gittim kandil için ama sonra fırsatım olmadı.Gönültadım mevlit kandilini kutluyorum,Allah bu gece ettiğin tüm dualarını kabul etsin.Rabbim sana ve sevdiklerine sağlık,mutluluk ve huzur versin.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Edil PontesMart 03, 2010

    Amei...amei ...amei...lindo e muito criativo,me inspirou sabia?
    Beijos
    Edil Pontes

    YanıtlaSil
  16. Lif örmesine bayılırım çok güzel olmuşlar eline sağlık