Öne Çıkan Yayın

MERHABA , BUNDAN SONRA...

orgucantam.blogspot.com dan sevgilerle Canlar. Oldukça uzun bir zaman oldu bloguma yazmayalı,şu an oldukça değişik bir duygu kaplad...

LÜTFEN DİKKAT


Sevgili kardeşim Muazzez

Blogcu dan bizlerle çok önemli bir bilgiyi paylaşıyor herkesin dikkatli olması ve birbirini uyarması gerekiyor arkadaşlar.
ben ilgili yazıyı arkadaşımızın blogundan aynen aktarıyorum.


HIRSIZ VAR !!! DİKKAT

Benim için çok değerli olan canım arkadaşım redbutterfly "Blogum çalındı !!! Dikkat" yazısını aynen yayınlıyorum.


Merhaba sevgili blogcu arkadaşlarım.Bu gün çok önemli bir konuya değinmek istiyorum.Son zamanlarda bir çok bloguma yorum bırakarak bloguma seo yapacak yani(google da üst sıralara taşıyıp hit yollayacağını) söyleyen şahıs araştırmalarıma göre dolandırıcıymış.Sizden seo yapmak bahanesiyle şifrenizi isteyen hacker sitenizi bir dakikada ele geçirebilir.Benimki gibi bir çok blogada yorum bıraktığına eminim.İşte bloglarıma bıraktığı yorum:

sa Kardeşim Ben SErcan BLLogger WEb Tasarıcsıyım Senin sitenin hitini We Pr Rankını YükseltebiLiriz Seo Felan Yaparız TAsarımınıda GüzeLLeştiririz Yardım Ederim Sana Benim Sitelerimin Hepsinin TasarımLarı Bitdi O yüzden Uğraşıcak site Arıyorum HerHangi Bir Ücret KArşılıqı BeKlemeden Yardım EdebiLirim İSterseniz Msnimi EkLeyin Uzun Uzun Konuşuruz MSN:Sexuality.killed@hotmail.com

Aman ha arkadaşlar kesinlikle bu şekilde mesaj yollayan kişilere itibar etmeyiniz.Emekleriniz bir anda yok olur.
Ve google da bu konu hakkında bulduğum linkler.

Burada ve Burada Burada ayrıca birde Burada

Lütfen arkadaşlar yazımı kaynak göstererek bloglarınızda yayınlayın.Herkesin haberi olsun ve hiç kimse mağdur olmasın.Sevgiyle kalın


Evet dostlar hepimizde dikkatli olalım. sevgiler

7 yorum:

  1. Bu da mı oluyor.Şaşırdım doğrusu!

    YanıtlaSil
  2. ben hiç bir zman bu tür yorumlara itibar etmem heleki bu kadar açık kendini ifşa edendede birinde sorun ararım asla ve aslada irtibata geçmem az çok blogdaşlarımı tanıyorum kim nedir az çok biliyorum artık arkadaş olduk gibi hissediyorum ve böyle blogdaşlarımada güveniyorum ma böyle yorumlara asl itimat etmmem ama bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim uyarmak çok güzel bir davranış bence
    gerçektende teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Bilgileri sağlayan: Google
    Güvenli Tarama
    Tanı sayfası: gonuldeneledokulenler.blogcu.com

    gonuldeneledokulenler.blogcu.com sitesinin şu anki listelenme durumu nedir?

    Bu site şüpheliler listesine alınmıştır ve bu web sitesini ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir.

    Bu sitenin bir kısmı 90 günü aşkın bir süre içinde 2 kez şüpheli etkinlik nedeniyle listeye alınmıştır.

    Google bu siteyi ziyaret ettiğinde ne oldu?

    Geçtiğimiz 90 gün içinde bu sitede test ettiğimiz 108 sayfadan 74 sayfanın, kullanıcının rızası olmadan kötü amaçlı yazılım indirilmesine ve yüklenmesine neden olduğu saptanmıştır. Google, bu siteyi en son 2009-11-09 tarihinde ziyaret etmiş ve bu sitede en son 2009-11-09 tarihinde şüpheli içerik bulunmuştur.

    Malicious software includes 82 exploit(s), 1 worm(s), 1 trojan(s). Successful infection resulted in an average of 2 new process(es) on the target machine.

    Kötü amaçlı yazılım googlenew.cn/, tottaldomain.cn/, cammaru.cn/ alan adları da dahil 3 alanda barındırılıyor.

    tottaldomain.cn/, astarve100.com/ alan adları da dahil olmak üzere 2 alanın, bu sitenin ziyaretçilerine kötü amaçlı yazılım dağıtılmasına aracılık ettiği saptanmıştır.

    This site was hosted on 1 network(s) including AS42910 (SADECEHOSTING).

    Bu site, kötü amaçlı yazılımın dağıtılmasına aracılık yapmaya devam ediyor mu?

    90 günü aşkın süredir, gonuldeneledokulenler.blogcu.com sitesinin hiçbir siteye kötü amaçlı yazılım bulaştırılmasına aracılık ettiği saptanmamıştır.

    Bu sitede kötü amaçlı yazılım barındırılıyor mu?

    Hayır, bu site 90 günü aşkın bir süredir kötü amaçlı yazılım barındırmamaktadır.

    Bu nasıl oldu?

    Bazı durumlarda üçüncü taraflar yasal sitelere kötü amaçlı kod ekleyebilir, bu da bizim uyarı mesajı göstermemize yol açar.

    Sonraki adımlar:

    * Önceki sayfaya dön.
    * Bu web sitesinin sahibiyseniz, Google Web Yöneticisi Araçları'nı kullanarak sitenizin incelenmesini isteyebilirsiniz. Google Web Yöneticisi Yardım Merkezi'nde inceleme işlemi hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. sevgili hatice bloxoda gezinirken adı gecen sayfayı tıkladım bu uyarı çıktı kopyalayp sanada yolladım dikkati ol arkadasım sevgiler
    türk milletinin bası sagolsun diyorummm

    YanıtlaSil
  5. sevgili hatice
    ben bu işten bişey anlamadım???? en acemi blogcu şifresini vermez,edbuttrfly arkadasımız yılların blogcu hiç vermez,ayrıca kaç tane blogu olduğuna ve yönetim şekillerindeki profosyonellğine bir bak,bu arkadasımız bir ekiple çalışıyor,dışardan tanımadıkları kimseye ihtiyacları yok,ayrıca blogda yerinde duruyor,çalınsa blogcu yönetimine bildiriyorsun anında müdahele ediyor,yani güvenlik tam,bence o yazını çe,kimse boş yere korkmasın ben bu işi anlamadımm,bi düşünnnnnn????????

    YanıtlaSil
  6. Felizmente nunca fui roubada no blog.
    Gostei de ver sua foto com os gatos mulher linda no meio dos gatos bebés.
    Beijinho
    Aldora

    YanıtlaSil
  7. bu gerçekten de ilginç bir yazı,niye çalsınlar ki blogları anlamadım,galiba fazla reklam alan blogları kastediyorlar,hım tüm emekler gidiyor desene gerçekten dikkatli olmak lazım..
    uyardığın için teşekkürler,sevgiler.

    YanıtlaSil

Uğradığınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

AMİGURUMİ-ÖRGÜOYUNCAKLAR

BATTANİYELER

AÇIKLAMALI ÖRGÜLER ve VİDEOLAR

ŞAPKALAR BERELER

PATİKLER

ÇANTA-CÜZDAN-HEYBE (bags)

KEÇE ÇALIŞMALARIM

DURU'NUN CİCİLERİ