Eğer birazcık bile dikiş biliyorsanız mutlaka dikebileceğiniz çok kolay bir elbise yaz bitmeden birer tane dikersiniz.
ben minik bir kumaş üzerinde resimledim anlaşılsın diye.
ELBİSENİN BİR YAN
BİR DE PERVAZ DİKİŞLERİ VAR.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
Eğer çok geniş olmasın derseniz. yan kenardan şu şekilde daraltabilirsiniz kesim sırasında (makasın olduğu taraftan içe doğru konik bir kıvrımla daraltabilirsiniz.)
.jpg)
elbiseye minik eklerle çok farklı görüntüler katabilirsiniz. kardeşimin elbisesinde sırt kısımda yaka ortasına minik bir A pli görüntüsü verip üzerine bir fiyonk yapıp diktik çok sevimli oldu.
İsteyen kolda dikebilir
Yaratıcılıkta sınır yok. plajda evde ve her yerde giyilebilir.
Biz modeli çok sevdik umarım sizlerde beğenirsiniz.
canım evde yoktum şimdi geldim yorumunu görür görmez sayfana geldim oyalara kadar resimlerin görünüyor ondan sonrası yok kedinde görünmüyor eğer resimleri imageshack profiline kaytlıysa silindiyse böyle sorun çıkıyor ondan olabilirmi acaba benim başımada geldi zübeydenin nurşenin bannerleri o şekilde kayboldu ben yeniden profilim kapalı şekilde ayarladım kapalı olunca sorun olmuyor inş. önemli birşey değildir acele etme biraz bekle belki geri gelir resimler
YanıtlaSilçok öptüm canım sevgiler
canım etkinlik için bloğumdan resimleri alabilirsin sevgiler
YanıtlaSilHayırlı ramazanlar bloğunuzu izlemeye devam edeceğim çok beğendim güzel ellerinize sağlık pratik anlatım şekliniz çok güzel güzelliklerde buluşmak dileğiyle SEVGİYLE KALIN.
YanıtlaSilÇok pratikmiş gerçekten, tam benlik. Link gönderip gösterdiğin için çok teşekkürler Hatice hanım.
YanıtlaSilTişörtten gömlekten kalıp gibi kullanıp çok kesmişliğim vardır ama buradaki verevlik ayrı bir hava verir elbiseye, ilk fırsatta deneyeceğim.
Sevgilerimle
Beğendiğine sevindim canım sevgiler.
Sil