(KNİTTİNG SHOE)PATİKLER SEYAHATTEN EL EMEKLERİ

Arkadaşlar gittiğim yerlerde eş dost akraba el emeklerini resimledim
Onlara yer vereceğim. Öncelikle MANİSA/ GÖLMARMARA DA oturan ,Kardeşim Serpil in eşinin yeğeni sevgili Halime nin çeyizinden güzellikleri vereceğim.
Halime ciğim matematik bölümü mezunu bu yıl bitirdi. üniversiteyi ve nişanlandı. hazır çeyizler ortaya çıkınca ben de resimledim.
PATİKLER HEPSİ BİR ARADA

Yorumlar

  1. Adorei as sapatilhas,as bordadas ficaram super delicadas.Beijosno coração com sabor de Brasil!!!

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Kardeşim, Günaydın Hayırlı Günler 30 Ağustos Zafer bayramımız Kutlu Olsun http://sukruyilmaz.net/images/3b.jpg
    Ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte Güzel bir haftasonu Tatili Geçirmenizi Dilerim.sevgiyle ,saygıyla vede sağlıkla mutlu esen kalın ALLAH'a emanet olun.Saygılarımla

    Şükrü Yılmaz
    Antakya-HATAY

    http://sukruyilmaz.com
    http://sukruyilmaz.net

    30 AĞUSTOS

    Her yıl bugün olur, Otuz Ağustos
    İçime bir ordu havası dolar.
    Başlar dimdik, gözler çelik, yüzler pos,
    Bayrak imil imil, geçer ordular...

    Geçer tunç adımlar demir göğüsler,
    Geçer Mehmetçikler, geçer subaylar,
    Hepsinin alnında zaferden süsler.
    Geçer hayalimde bir bir alaylar.

    Geçer toplar, geçer atlar, yağız, al,
    Geçer dağlar, geçer yollar, şehirler...
    Yangınlar üstünde ince bir hilal!..
    Yaralılar düşe kalka geçerler.

    Çılgın bir istekle bu şan akını
    Afyon'dan, İzmir'e kaçlar çağıldar.
    Unutmuş at gemi, kılıçlar kını,
    Can canı unutmuş zafere kadar.

    Ne var bu dünyada sana yakışan,
    Alnında bir zafer sabahı kadar;
    Sen Mehmetçik, söyle büyük kahraman,
    Sana zafer kadar yakışan ne var?

    Her yıl bugün olur, Otuz Ağustos,
    İçime bir zafer havası dolar.
    Başlar dimdik, gözler çelik, yüzler pos,
    Bayrak imil imil, geçer ordular...

    Alıntı : Ahmet Kutsi TECER
    http://www.dersimiz.com/esiir/siir.asp?id=1401

    YanıtlaSil
  3. hepside bir birinden güzel olmuş elinize saglık

    Ne mutlu türküm diyene ne mutlu bu özel ve gurulu günlerimizde vatanını ve milletini sevenlere
    kardeşim ailenizle birlikte mutlu neşeli ve huzurlu bir hafta sonu dilerim.allaha emanet olunuz

    http://bulentmenekse.blogcu.com/

    YanıtlaSil
  4. yaseminlerim;Ağustos 29, 2009

    Hepsi bir birinden guzel arkadasim ellerinize saglik gule gule kullanasin sevgiler

    YanıtlaSil
  5. yaseminlerim;Ağustos 29, 2009

    Hepsi bir birinden guzel arkadasim ellerinize saglik gule gule kullanasin sevgiler

    YanıtlaSil
  6. harika modeller bunlar.yapanları tebrik ediyorum.ne kadar güzeller

    YanıtlaSil
  7. merhaba arkadaşım doğal ürünler kullanımını desteklediğin için sevindim sağlık açısından bu gerekli mikrotem ürünlerini sağlıklı diye kullanıyorum ben doktor eşiyim çok memnunum herkese tavsiye ederim ürünleri oğlumun alerjisi olduğu için de kullanıyorum şimdi iyi evimde kimyasal ürün kullanmıyorum ürün tecrübelerim çok tabi mikrotem sıvı sabun hem elde hem de yüzde kullanılabiliyor uzun süre kullanıldığında kırışıklıkları gideriyor elde bulaşık sıvısı ve sıvı sabunu bir hanım uzun süre evinde kullandığında ellerindeki kırışıklık ve ihtiyarlık lekelerinin kaybolduğunu gördük biliyorsunuz tek estetik olamadığımız ellerimizdir mikrotem ailesine davetlisiniz ailenizle birlikte sağlıklı huzurlu ramazanlar dilerim sevgiler www.mikrotem.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Olá querida!!adorei sua visita!!muito obrigada!!seja sempre bem vinda...suas sapatilhas estão lindíssimas eu adorei!!parabéns são muito bem feitas...
    beijão com carinho :)

    YanıtlaSil
  9. selam canım keyifli pazarlar canım patiklerin hepsıde birbirinden güzel örenlerin eline saglık www.safiyece.blogcu.com

    YanıtlaSil
  10. Obrigada pelo carinho, lindo os seus trabalhos parabens, otima semana para voce.Beijinhos

    YanıtlaSil
  11. Bom dia, amei de paixão as sapatilhas, amei sua visita e seu comentário a respeito de animais.
    Gostaria de ver aqui no seu blog meu mimosinho joaninha, é um selinho que te passo de todo coração.
    Uma semana maravilhosa.
    beijos

    YanıtlaSil
  12. OLá!!!

    LIndas as sapatilhas.Tenha um semana abençoada.Bjs...