(CROSHET PİLLOW) DANTEL KIRLENTLER

Bu kırlentleri de rahmetli kendi annem örmüştü
saten üstüne mi dikelim arkalarına tığ mı geçelim derken sandıkta kaldı gitti. Ortadaki örnek aynı zamanda yatak örtüsüde yapılan bir model motifler birleşince birleşme yerlerinde hoş bir örnek daha oluşuyor..

İki dünür bir sayfada anılarıyla buluştu. ikisinin de mekanı cennet olsun.
SEVGİLİ ANNELERİM NURLAR İÇİNDE OLUN.

Yorumlar

  1. canım ALLAH anneciğini nur içinde yatırsın çok güzel olmuş mekanı cennet olsun annelerimizin her ilmeği paha biçilmezdir varmı bunlardan daha değerlisi

    YanıtlaSil
  2. amin ablacım nede güzel örmüş anneciğin
    sözmü bitiyo kelimelermi tükeniyo yoksa yürekden dile mi düşmüyo anlamıyorum
    yaseminkale

    YanıtlaSil
  3. NURLAR IŞIKLAR İÇİNDE YATSINLAR.NE İYİ EDİYORSUN SANDIKTAKİLERİ YAYINLAMAKLA HEM NOSTALJİ HEM DE MODEL GENÇLERE.TORUN BÜYÜSÜN BEN DE AÇIP SANDIĞIMI YAYINLAMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ÇOK YAŞA BENDEN ÖNCE DAVRANDIN ÇOK DA İYİ ETTİN

    YanıtlaSil
  4. allah cc her ikisinede rahmet eylesin .nede güzel işlemişler

    YanıtlaSil
  5. Canım anneciğinin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inş kırlent olarak kullanmak istemezsen altına saten geçirip çerceveleyerek duvar panosuda yapabilirsin güzel bir hatıra el emeği göz nuru sürekli göz önünde olur böylece nacizane bir fikir sevgiler canım

    YanıtlaSil
  6. They're looking so sweet and pretty.
    Take care.

    YanıtlaSil
  7. selam canım,Allah nur içinde yatırsın annelerinizi...
    banada örmüştü annem ama hiç kullanmadım :)
    sanki o günlere gittim bianda,hatta dantel yatak örtüsüde yapmıştı ama ben istemeyince halamın kızına vermişti annem :)
    tesbihlik te var hatta bande hala saklarım :)

    YanıtlaSil
  8. canım ,benim kimseden bişey çalmaya niyetimde yok ihtiyacımda,yabancı sitelerden herkesin bloğunda resimler var,ben orda gördüm,kendim şalı örmüştüm ,açıklamasını istediler bende kayıtlıydı yayınladım şaahsın sitesine ilk defa akşam iyi geceler mesajı bıraktım,daha önce hiç gitmedim,bugün saat 6da bloğumu bir açtım,asalak,aşağlık,49 yaşına girmişsin terbiyesiz adam olamamışsın,senin gibiler ne arıyo burda,hırsızzzzzzzzzzzzz daha neler neler,şok oldum ne hırsızı ,ne diyo bunlar diye,sildim mesajları oğlum silmeseydin keşke onların başına çok iş açardım dedi,bir kendide değil,pembetatlarda ne küfürler,inanamazsın,aslında kendileri,insan olamamışlar(arkadaşım o koyduğun resimler bana ait üzerinde isim yok ama lütfen kaldırırmısın) dese hemen kaldırırım öğle deyipte ben hayır desem neyse,yorum yapanlarında arkadaşım yanlış anlaşılma olabilir demeleri gerekirken ortalığı yaygaraya verip kızıştırmaları bence çok saçma ,aslında biliyormusun,bende sitemi açtıkça şu brezilyalı kadınlar hiç tırnaklarına bakmıyor ne iğrenç diyordum,benim ellerim sanmasa bari arkadaşlar diyordum, o resmi koymamış şahıs aslında ben böyle insanlarla hiç muhatap olmam ama çok sinirlendim,küfürleri görünce güya bayan olacaklar,yazık biliyormusun yaygara yaptılar benim linki arttırdılar.kendi ve arkadaşları

    YanıtlaSil
  9. Seus trabalhos continuam lindos,parabéns
    Desejo-lhe uma otima semana.
    Joelma

    YanıtlaSil
  10. ulusoydantelTemmuz 01, 2009

    evet canım benim lise yıllarımda rahmetli annem 2.modeli örmüştü bana ama şimdi hiç hatırlamıyorum ne oldu ona.ama güzeller dimi anısı var ne güzel,paylaşımın için saol canım benim:)

    YanıtlaSil
  11. günaydın canım senden bir ricam olacak banner kodlarını yorumlarıma bırakırsan bir arkadaşdan düzeltmesini isteyecektim devrime gönderdim oda tatile çıktı bendeki kolarda bir karışıklık olmuş sendekileri gönderirsem daha iyi olur çok öptüm sevgiler:)))

    YanıtlaSil
  12. maşallah nede sabırla örmüş anneciğin sandıkta kalmasınada üzüldüm bence sen onu değerlendirirsin bi şekilde dantel işte örmesi zahmetli ama kullanması çok keyifli benimde dantel kırlentlerim var ama sadece 2 ay kullanıp kaldırdım yıllardır sandığı bekliyor bende sandıkta kaldıkları için üzülüyorum ama ne yapayım kullanılmıyor arkala fileleride var neyse çok uzattım hayırlı geceler sevgiler

    YanıtlaSil
  13. bu arada unuttum allh annelerine rahmet eylesin mekanları cennet olsun

    YanıtlaSil
  14. selam.nasılsınız.siteniz hanımlara bence önerilecek bir site.neyse başarılar.siteme uğrarasanız beni mutlu edersiniz.

    yazan:http://vatanvemillet.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. selam arkadaşıma hayırlı günler dilerim canım rahmetli annenin ellerine saglık nur içinde yatsın çok güzel örmüş ve güzel günlerde ve eskitmeden incitmen kullan www.safiyece.blogcu.com

    YanıtlaSil
  16. Ablacım işinin hallolmasına sevindim,sana yazarken bloğunu görüntüleyemedim açılmadı,hani acaba dedim sen yazılarını katogorilemedinmi ondanmı yapılmadı..Çünkü ben gadget ekleden etiketler kısmına tıklayınca zaten liste çıktı açılan pencerede,ben sadece blog sayfasına eklensin diye kaydete tıkladım başka bişey yapmadım,o yüzden sana nasıl tarif edeceğimi bilemedim:))kafamda o kadar doluki toparlayamıyom hiçbişiyi:))neyse hallolmuşya:))

    YanıtlaSil
  17. Allah annelerine rahmet eylesin ablacığım, mekanları cennet olsun. Ördükleri yastıklar çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  18. canim annenannenin ellerine saglik yattigi yen nur mekani cennet olsun allah rahmet eylesin ,sende gule gule kullan canim arkadasim degeri cok buyuk krlent dantel yastiginin ,sevgiler yaseminlerim.